Cautare

2529 de rezultate pentru "primaria aciuta" (2.73 secunde)
O mare de rosu si o insula de verde (aceasta fiind reprezentata de membrii PNG) au fost ieri dupa-amiaza alaturi de candidatul PSD la Primaria Navodari, Nicolae Matei.
Decizia prin care Primaria Craiova a incercat sa elimine concurenta in domeniul transportului public de calatori s-a adoptat cu interpreta- rea subiectiva a legii.Monopolul pe care municipalitatea vrea sa-l instituie in activitatea de transport in comun, prin atribuirea gestiunii directe a acestui serviciu Regiei Autonome de Transport Craiova si scoaterea de pe piata a firmei SC Fratii Bacriz, are baza legala subreda.
Primaria Craiova a prevazut in buget doar o "firimitura" din fondurile necesare reabilitarii. ... Pasi de urmat Asociatiile de proprietari trebuie sa incheie un contract de mandat cu primaria, prin care proprietarii sa fie de acord ca autoritatea locala sa le gestioneze cei 20% din proiectul de reabilitare termica.
In cazul in care primaria pierde procesul, nu va mai putea fi aplicata nici o regula urbanistica pana la elaborarea unui nou PUG.
Primaria Targu Jiu, alaturi de alte doua primarii din Gorj, se afla pe lista localitatilor pentru care PSD ar fi cerut bani reprezentantilor puterii, ca sa iasa din sala la votul pentru Legea pensiilor.
PSD, impotriva scoaterii de pe ordinea de zi a comisiei de ancheta Senatorul PSD Adrian Tutuianu i-a transmis pedelistului ca scopul comisiei nu este obtinerea informatiilor de la autoritati, ci verificarea legalitatii afacerilor dintre Primaria Bucuresti si Daimler.
Social-democratii clujeni si-au desemnat posibilii candidati la presedintia CJ si Primaria Cluj-Napoca. Organizatia PSD Cluj a decis, vineri, ca senatorul Alexandru Cordos sa fie posibilul candidat al social-democratilor pentru Primaria Cluj-Napoca, iar deputatul Cornel Itu pentru presedintia Consiliului Judetean Cluj.
Primarul Antonie Solomon, proaspat demis din fruntea PDL Craiova, si viceprimarul Marinica Dinca, desemnat candidatul PDL pentru primaria municipiului, n-au scapat ocazia unui schimb acid de replici in sedinta extraordinara de ieri a consiliului local Sedinta extraordinara de ieri a Consiliului Local Municipal Craiova ar fi fost una banala, daca la prezidiu nu s-ar fi asezat cei doi potentiali adversari la Primaria Craiova:
Situatie de rasu-plansu’ la Primaria Plesoi. ... De exemplu, in 2010, inspectorii cu constatat ca, din cauza lipsei procedurilor, primaria nu a incasat la bugetul local taxe si impozite de aproape 180.000 de lei (circa 40.000 de euro - n.r.).
Si totusi, Udrea la Primaria Generala Sociologul Bruno Stefan, seful institutului BCS si apropiat al PDL, pentru care a lucrat in unele campanii, arunca pe piata o informatie-bomba, potrivit careia Elena Udrea isi pregateste candidatura la Primaria Generala a Capitalei.
Mai mult, europarlamentarul PDL sustine ca nu poate sustine candidatura lui Silviu Prigoana la Primaria Capitalei, motivand ca democrat-liberalii nu vor sa invete din greseli. ... Primul va fi candidat la Primaria Bucurestiului. ... PDL Bucuresti l-a desemnat pe Silviu Prigoana candidat pentru Primaria Capitalei.
presedintia Consiliului Judetean Dolj si Primaria Craiovei. ... Este o mare responsabilitate, dar in acelasi timp o placere, avand in vedere candidatii pe care ii avem atat la presedintia Consiliului Judetean si la Primaria Craiova, dar si la celelalte primarii si la consiliile locale.
Despre Marian Munteanu, jurnalistul spune ca acesta are discurs de Mesia si ca nu este cu adevarat interesat sa conduca Primaria Capitalei. ... Asa se alege un candidat la Primaria Capitalei de catre un mare partid care poarta un nume istoric?
Suprafata de teren a fost "ravnita" insa, inca din 2005, de municipiul Constanta, in acest sens fiind inregistrat pe rolul instantelor si un proces - dosarul cu numarul 434/118/2006, prin care Primaria municipiului Constanta a revendicat, in instanta, bucata de teren, cunoscuta sub numele de Zona Libera Agigea.
In cazul in care primaria pierde procesul, nu va mai putea fi aplicata nici o regula urbanistica pana la elaborarea unui nou PUG.
Primaria Craiova a prevazut in buget doar o "firimitura" din fondurile necesare reabilitarii. ... Pasi de urmat Asociatiile de proprietari trebuie sa incheie un contract de mandat cu primaria, prin care proprietarii sa fie de acord ca autoritatea locala sa le gestioneze cei 20% din proiectul de reabilitare termica.
Primaria si-a infiintat deja doua societati - SC Edilitara Public SA si SC Publica Guard SRL - unde vor fi angajati cei care se aflau pe listele de disponibilizati.
Primaria Slatina vrea sa preia fostul cinematograf Victoria. Alesii locali au aprobat recent un proiect de hotarare prin care Primaria Slatina solicita sa preia de la Romania Film cladirea fostului cinematograf.
Primaria Craiova are de recuperat, pe ultima suta de metri a lansarii proiectelor din Planul Integrat de Dezvoltare, doua bucati din strazile pentru modernizarea carora a solicitat finantare prin Programul Operational Regional.
Primaria Capitalei sustine ca a luat masurile legale pentru a proteja cladirea Hala Matache. ... Initial, Primaria Capitalei a vrut sa o demonteze si sa o mute mai in spate fata de amplasamentul actual. ... Uranus, iar Primaria Capitalei a intrat la negocieri cu Ministerul Dezvoltarii.
google-analytics.com